Vlam Enzo, Open haarden & schouwen

Werkwijze

Bij de aanschaf van een kachel of haard heeft u een enorme keuze aan merken, modellen en mogelijkheden. Om u over al deze verschillende mogelijkheden goed te informeren werkt Vlam enzo. als volgt:

 

Kijkafspraak bij u thuis

Vlam enzo komt op afspraak bij u thuis de situatie bekijken. Dit is gratis en vrijblijvend! Tijdens dit bezoek wordt bekeken of uw wensen technisch te realiseren zijn en welke materialen moeten worden gebruikt. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de uit te voeren werkzaamheden en kosten.

 

Offerte

Na de kijkafspraak ontvangt u een offerte. Deze offerte is correct en volledig, omdat de situatie bij u thuis inmiddels bij Vlam enzo. bekend is.

 

Installatie

Na akkoord kunnen wij uw werkzaamheden plannen. De installatie van uw kachel of haard gebeurt uitsluitend door een vakkundige installateur. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer  en aansluitend uitgevoerd.

 

Onderhoud en service

Uw kachel of haard heeft onderhoud nodig.

Om uw haard in optimale toestand te houden, werkt Vlam enzo. met servicecontracten.

Eénmaal per jaar wordt uw haard dan nagekeken, krijgt de haard een schoonmaakbeurt en worden batterijen (afstandsbediening en mechanisme) vervangen indien nodig.
 

 
Vlam Enzo, Open haarden & schouwen