Vlam Enzo, Open haarden & schouwen

De samenwerkende bedrijven die met Vlam enzo. werken. zoals groothandels, stucadoors bedrijven, leveranciers van diverse haard onderdelen.

 

  • Groothandel HAVE Verwarmingen. Met een grote showroom en een ruim assortiment aan houtkachels, houthaarden, gashaarden en afvoermateriaal.

          leveren aan Vlam enzo. Vlam enzo. adviseert klanten naar hun showroom te gaan.

  • Stukadoors/ afbouwbedrijf Thijs. Dit bedrijf geeft de klant een volledig pakket in aanpakken van woon of bedrijfs ruimtes. met name het opfrissen van stucwerk, schilderwerk en behang en muur decoraties.  Adviseren u met kleuren, inrichting ( sfeerverwarmingen)  en aanpak. Een totaal plaatje
  • Alfrebo haarden Maatwerk voor u hout of gashaard. Voor Vlam enzo. is Alfrebo een bedrijf waar wij al het maatwerk en de wensen van de klant laten verwezelijken zoals vuurkorven, asladens, open gashaarden, sierkappen, betonne achterwanden met div. struktuur, maar ook houthaarden ombouwen naar gas met hand of afstandsbediending. 
  • Albers renovatievoegwerken voor binnen en buiten herstel werkzaanheden. Vlam enzo. werkt nauw samen met dit bedrijf voor het b.v. herstellen van autentieke binnen gevels, maar ook buiten zoals herstellen van gevels metselwerken of plaatsen van buitenhaarden. Albers is zeer kundig in het herstellen van renovatie projecten.
  • DM 2000 design meubelbouw maakt voor Vlam enzo. onderbouw cassettes onder de haard of plateau. Maar ook inbouw meubels  voorzien van verlichting op maat met div. materialen en in gewenste kleuren.

 

 
Vlam Enzo, Open haarden & schouwen