Vlam Enzo, Open haarden & schouwen

Over Vlam enzo.

  

Vlam enzo. is een betrekkelijk jonge onderneming in de haardenwereld, met Eugène Hoppenbrouwers als oprichter van deze onderneming. Eugène vindt het persoonlijke contact met zijn klanten erg belangrijk.

“Mensen waarderen het dat ze rechtstreeks contact hebben met de vakman” aldus Eugène.
"Een haard aanschaffen is vaak een hele investering en dus wil men waar voor zijn geld. Daar heeft men ook recht op. Dus geen extra kosten door tussenpersonen of een dure haard die toch niet bij de klant past door ‘gladde verkooppraatjes’.

Ik wil de mensen, voor wie ik een haard realiseer, echt leren kennen . Uiteindelijk krijgt men een haard op maat die met de klant en door mij is gemaakt. Voor de klant heeft zo’n persoonlijke benadering een meerwaarde;  men krijgt op die manier immers een belangrijk aandeel in hoe het eindresultaat zal zijn.
Het gaat dan weliswaar  ‘maar’ om een haard, maar die haard bepaalt wel voor een groot deel de sfeer van de woonruimte”.

Al jarenlang is Eugène actief  in deze branche, waar hij een zeer goede indruk heeft gemaakt bij de klanten met het plaatsen en installeren van hout- en gashaarden, schouwen, kachels, sfeerverwarming en diverse  aanverwante artikelen.

 
Vlam Enzo, Open haarden & schouwen